Клюки от България 

Криско взел 5 бона от Сами Хоссни за реклама! Рапърът лъже, че тренира при риалити звездата

5000 лева прибрал рапърът Кристиан Талев-Криско, за да рекламира тренировъчните режими на риалити звездата Сами Хоссни, научи „Галерия“. Изпълнителят на „Базука“ се похвали, че вече започва усилено да спортува при участника от „Фермата“, като дори се щракна от залата му.

Истината всъщност е, че Криско нямал намерение да тренира при Сами, тъй като програмата му не му го позволява. Рапърът има участия почти всеки ден, пише нови песни, а през останалото време е ангажиран с продуцентската си компания „Адаманд“. „Едва успявам да си видя детенцето и да му се порадвам“, оплаквал се Криско.

В този претоварен график и дума не можело да става за фитнес, въпреки че рапърът видимо има нужда да оформи мускули. Той често е подиграван заради телосложението си на тийнейджър и неведнъж е опитвал да отдели време за тренировки, но безуспешно. Затова и снимката му със Сами Хоссни от залата предизвика доста хапливи коментари. „Това ще бъде болезнено начинание за Криско“, „Бая трябва да се потруди, за да стане като Фики“, „Давай, Криско, бъди смел! Ти можеш“, шегуват се зевзеци.

Сами и Криско пък заляха социалната мрежа със серия от снимки от фитнес залата, както и илюстрации на хранителния режим на рапъра. И вместо Криско да плаща на Хоссни за услугите, рапърът прибрал близо 5000 лева за целия парад.

Сумата била капка в морето за звездата. Запознати от музикалния бранш разказват, че Талев бил един от най-добре платените инфлуенсъри, като месечно печелел около 20 000 лева от реклама.

„Фермата“ пък беше полезна за бизнеса на Сами и инструкторът решил да задели част от хонорара си, за да по-мащабно популяризиране. Според запознати предстои Хоссни да привлече и други звезди към рекламната си кампания. Единственото, което трябва да правят, е да се снимат с него и да казват колко са доволни от насоките му.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 26 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook