Клюки от България 

Криско с любопитно признание за омешване с Галена и Тони Стораро ВИДЕО

Галена и Тони Стораро са любимите поп фолк изпълнители на Криско, а признанията, които направи наскоро, със сигурност ще изненадат мнозина, най-вече най-верните му фенове, които едва ли го свързват толкова с този музикален жанр.

„Преди 15 години започнах само с рап парчета, след това с поп, регетон. Направих много песни с хора от попа като Мария Илиева, Лора Караджова. След това, като се изчерпаха тези неща, исках да направя други неща и най-вече да предизвикам себе си. Затова много исках да вкарам изпълнители, които лично харесвам и да се омешаме.

Освен това, никога не съм бил човек, който да разграничава стиловете и отрича нещо. Едни от любимите ми поп фолк изпълнители са Галена, Тони Стораро и затова ги поканих в мои проекти, които за моя радост станаха много сполучливи“, довери изпълнителят.Криско разказа и как е решил да смени попрището от певец на продуцент“, това сподели той в тв интервю за Фен ТВ.

„Нямам усещането, че имам дори един работен ден“, допълни още певецът и даде съвет на всички, които не си харесват работата, да инвестират в нещо, което ще им доставя удоволствие.

„Когато започвах своята кариера, исках да създам малко повече контакти и да си намеря работа в радио или телевизия. На мен винаги целта ми е била да работя в радио или тв, защото аз обичам радиото и телевизията, обичам работата на хората зад кадър в тези професии и това ми е доставяло удоволствие. А това, че станах само малко по-популярен, е само бонус“.

Към днешна дата на Криско му е много интересна ролята на продуцент, приема я като абсолютно предизвикателство и разкрива, че когато създава песен за даден изпълнител, цели освен тя да бъде характерна за него, но и да оставя своя почерк в нея. Примери за това са дуетите му с Галена и Тони Стораро.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 10 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook