Горещо 

Криско обяви интелектуалци за хомо! Скандалът с предстоящия концерт на рапъра се разраства

В пореден скандал се забърка рапърът Криско. След като обяви съвместен проект с Разградската филхармония, цялата интелектуална гилдия скочи против него. Нарекоха го „псевдомузикант“ и „без грам талант“, видя HotArena.

Криско не само не потули скандала, но го разпали още повече. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия той направи остро изказване. „Интелектуалните музикални критици имат в момента една огромна възможност първоначално да хванат диригента за палката и да се насочат към входа на техния хомосексуален свят“.

Думите му буквално подлудиха диригенти, композитори и музиканти. Няколко артисти от Пловдивската опера и Софийската филхармония излязоха с остри статуси в социалните мрежи, че не може един човек, който няма нищо общо с културата, да раздава такива епитети. „Психоза и увеличаване на личността. Това мога да кажа за Криско“, написа музикантът Венци Мицов.

„Самата дума „филхармония“ произлиза от гръцкия език, както апропо и самата музика, и означава „приятели на хармонията“. Защото хармонията е всичко на този свят. Излезем ли от нея, сме „чао“. Та възмущавам си се аз и се чудя като как един рап изпълнител със своята „музика“, нарочно слагам кавичките, която е дисхармонична в същността си и крайно аморална в словото и посланието си, може да се съчетае със симфоничен оркестър. Че и диригент“, избухна композиторката на „Гълъбо“.

Самият Криско обясни чрез пиара си, че прави един спектакъл и кани който иска, да го гледа. А интелектуалците, които не го харесват, просто да не идват, с което подчертава, че иска да сложи край на разразилата се дискусия от последната седмица, пише „България Днес“.

Източник: hotarena.net

 

Facebook коментари
(Visited 60 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook