Клюки от България 

Крисия избяга от столичното Музикално училище, работи по проект с „Дисни”

Гласовитата тийнейджърка Крисия Тодорова, която Слави Трифонов откри за голямата сцена преди 7 години, е зарязала Музикалното училище в столицата и се е установила да живее във Варна. По време на гостуването си в „Забраненото шоу на Рачков” 16-годишната певица от Разград сподели, че й липсват големите сцени и емоциите и най-вече публиката.

„Уча в музикалното училище във Варна и в най-скоро време може да очаквате проект с „Дисни”, разкри звездата на детската „Евровизия” от 2014 г. Преди 3 години тя усилено се подготвяше за изпитите в осми клас в музикалното училище „Любомир Пипков” в София и бе приета на първо място. Детето-чудо учеше в паралелка с поп и джаз пеене.

Тогава осмокласничката сподели, че трудно балансира между училището и музикалните си ангажименти. Движела се в компанията на богати съученици, деца на известни родители. Първата й любов бе неин съученик от Музикалното училище – Ясен Владимиров. Младежът бил едно от популярните и харесвани момчета в школото и Крисия го забелязала още в първите дни на учебната година, писа Уикенд.

Изненадващо, миналата година певицата взела решението да се премести да учи в морската столица. Според една от версиите Крисия избягала от София заради любовно разочарование. „Не се оплаквам от ухажори и липса на внимание, но в момента съм се фокусирала върху себе си, целите си и отговорностите си”, сподели певицата. Според друга причината била съвсем различна. По сходен начин и близнаците пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови, с които преди 6 години Крисия се класира на второ място на детската „Евровизия”, избягаха от музикалното училище в София и се преместиха в морската столица.

Виртуозните пианисти от Шумен не били доволни от скромното оборудване и старите пиана, на които трябвало да упражняват уменията си. 17-годишните момчета се оплакали на татко си Дениз, че няма как да развият таланта си на такива инструменти. Баща им провел разговор с ръководството на учебното заведение, но срещнал отпор.

Последвал скандал, а талантливите момчетата заявили, че не желаят да учат във въпросното училище. Без да губи минута, баща им събрал багажа и се върнали в родния Шумен. После ги преместил във варненското музикално училище, където вече учи и Крисия.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 11 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook