Риалити 

Крава затисна участничка във „Фермата“

Ден след дългоочакваното обединение на бедни и богати в риалитито „Фермата: Нов свят“ английската възпитаничка Елизабет Илчева преживя поредната си шокова ситуация с добитъка на територията на стопанството.

За да помогне на софтуерния милионер Митко Караиванов, най-близкият й приятел в шоуто и ратай на седмицата, тя се зае с доенето на едната крава.

Близостта до задната част на животното бе истинско изпитание за финото обоняние на Бети, но когато то започна да се отпуска блажено върху нея, ужасът й ескалира.

„О, само не ме затискай!“, изпищя брюнетката със словашка кръв, а секунди по-късно кравата стовари опашката си върху главата й.

Сашо Кадиев призна за дуела във „Фермата“: Ники Илиев няма шанс срещу лудото Данче!

При звука от изпъстрените с английски възклицания писъци на Бети, Митко Караиванов се притече моментално на помощ, но не успя да стане свидетел на комичната гледка, в която кравата сякаш правеше неловък опит да погали доячката си в знак на благодарност.

„Наред е всичко, заклещи се кравата в косата ми!“, избухна в смях Бети.

За шест седмици в риалитито Елизабет предизвика едновременно респект и смях сред чорбаджиите с необичайните си тактики като ратай. Бети чистеше обора на овцете, обвила устата и носа си с елегантен шал, а когато зловонието ставаше нетърпимо, притичваше до къщата, за да го напои с етерични масла.

Въпреки страха, с който се учеше да дои, да върти вила и да улавя избягалите животни в двора, тя нито веднъж не пренебрегна работата за сметка на личния си комфорт.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 44 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook