Клюки от България 

Краси Радков стана баща на малкия Теодор (Още подробности за щастливото събитие)

Краси Радков стана баща. Актьорът от „Шоуто на Слави“ вече е горд баща на момче. В петък Краси и съпругата му Станислава станаха родители за първи път. Малкият Теодор тежи 2, 900 кг. и е 48 см. Теодор се е появил на бял свят в болница „Надежда“. Родителите му благодарят на целия екип от лекари, помогнали при раждането – д-р Стаменов, д-р Арабаджиева, д-р Генадиева и д-р Давидова.

Краси и съпругата му Станислава са заедно вече близо 16 години, писа „Ретро“. Те многократно са правили опити да се сдобият с наследник, но досега безуспешно. Станислава и Краси са семейство от 2002-ра година. Запознават се случайно в хотел в Смолян, където актьорът е на турне с трупата на Сатиричния театър. Станислава е на рецепцията с родителите си. „Видях я, поканих я представление и тя дойде. Не знам дали беше любов от пръв поглед или от втори, но си беше любов“, казвал е Краси за зараждането на тяхната любов.

Оттогава двамата са неразделни, въпреки постоянните слухове за развод.

Преди време съпругата на Краси Радков беше споделила, че ако Бог я дари с дете, тя ще го кръсти Ния. „Още като прочетох „Железният светилник“, знаех, че ще имам дъщеря и ще се казва Ния“, казваше Станислава. Бог обаче дари семейството с момче.

Краси и Станислава вече са горди родители на малкия Теодор. Приятели на актьора разкриват, че бебето е заченато ин витро. Майката и бебето се чувстват много добре и дори вече са си у дома, пише „България днес“.

Цялата рода се събрала, за да посрещне новия член на семейството. От чужбина дошъл и братът на Краси – Емил. Слави Трифонов също се отчел с куп подаръци за малкия Теодор.

Актьорът и съпругата му са на седмото небе, че са станали родители. След години безуспешни опити, те най-накрая се сдобиха с това дългоочаквано щастие – малкия Теодор.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 1 615 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook