Клюки от България 

Красен Кралев показа дома си (СНИМКИ)

Спортният министър Красен Кралев вдигна завесата над личния си живот и за пръв път показа бита си от първо лице. Шефът на спортното ведомство публикува две снимки от хола на своята къща в столичния квартал „Драгалевци“, а на тях е в компанията на своя верен другар – кучето Крис.

Домашният любимец на Кралев е от породата „Хъски“ и е адаш на неговата дъщеря Криста. Той е ново попълнение в семейството на политика, който цели 16 години се грижеше за редкия далматинец с кафяви петна Добрин. От фотосите се вижда, че уютът в дома на спортния министър се допълва и от цели три големи аквариума с рибки. Като един от най-видните варненци той е съумял да пренесе частица от морето в жилището си, а акваристиката е едно от многото му хобита.

Кралев бе поздравен от приятелите си в социалните мрежи, че най-после го виждат не с костюм, а със спортно облекло. Единственият негодуващ срещу екипа на министъра, който е в подкрепа на любимия му футболен тим – „Челси“, бе неговият колега Божидар Лукарски. „Уникално куче, супер готин човек, стабилен мъж и приятел! За съжаление обаче, анцугът и фланелката на отборчето на СССР-мафията разваля картинката“, пише Лукарски.

Домът на спортния министър в софийския квартал „Драгалевци“ е и единственият, който той обитава по време на политическата си кариера. Парцелът той закупува още през 2005 г., като на мястото на къщата му тогава има 50-годишна полуразрушена постройка. Строежът на жилището отнема 3 години, а Кралев ежегодно упоменава собствеността му в имотната си декларация.

Източник: retro.bg

Facebook коментари
(Visited 1 184 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook