Клюки от България 

Край на мистерията: Ани Цолова се появи неузнаваема на сцената в… (СНИМКА)

Вече втори сезон Ани Цолова е извън ефира, а това й се отразява. За малко повече от половин година водещата е качила цели 10 килограма и това си личи, твърди hotarena.net. Веднага след отстраняването й от сутрешния блок на Нова, бе оповестено, че Ани Цолова ще стартира със собствен проект в ефира.

Вече втори тв сезон това не се случва, а водещата е качила над 10 килограма от депресията, в която е изпаднала. Единствената й поява по време на периодите на изолация бе на концерт, организиран от „Америка за България” в родния й Плевен.

Публиката се шокирала от окръглената фигура на Цолова, както и от острите бръчки по лицето й. Депресията на водещата е толкова сериозна, че тя почти не излиза от дома си в „Драгалевци”.

Единствено води и посреща сина си от училище и не се среща нито с приятели, нито с колеги от Нова телевизия. Цолова била толкова депресирана, че дори не почерпила за рождения си ден–традиция, която досега никога не нарушавала.

Не събрала и най-близките си приятели през годините–Миролюба Бенатова, Десислава Стоянова и Дарина Сарелска. Синоптичката Нора Шопова жули уиски преди тежък изпит, до чашата си нареди…

И въпреки че виртуалните й приятели не пропуснаха да й честитят празника, Ани не им благодарила в края на деня, както постъпваше в предходните години, въпреки че тогава бе ангажирана професионално.

Неотдавна журналистката повика по спешност и майка си в София, като последната дори напуснала дългогодишното си работно място, за да се притече на помощ на дълбоко депресираната си щерка.

Дългогодишната учителка е била ценен кадър в училище в Плевен, но след напускането на дъщеря си, тя уведомила ръководството, че се оттегля и оттогава живее заедно с щерка си и семейството й.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 498 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook