Клюки от България 

Кошмар за Владо Пенев в Испания! Актьорът остана без…

Артистът Владо Пенев е бил обран по време на екскурзия в Испания. Oт седмица екскултурният министър е на почивка в чужбина заедно с куп родни знаменитости, сред които Юлиан Вергов, бившата му половинка Ирина Ялъмова, Теодора и Стефан Духовникови, Евтим Милошев и съпругата му Христина Апостолова, Захари Бахаров и жена му Диана Алексиева, както и Марта Вачкова.

Голямата група знаменитости обиколи първо Франция, после испанските градчета Севиля, Кордоба и Гренада. Именно в Гренада Пенев става жертва на наглия обир. Самият той сподели за кражбата в социалните мрежи.

„Най-хубавата екскурзия! Въпреки че в Гренада ми откраднаха паспорта, личната карта и всички дебитни и кредитни карти! Благодаря на всички замесени за търпението, че не позволихте тази случайност да ни развали настроението и празничността, че се смяхме толкова много и се забавлявахме заедно. Обичам ви!“, сподели Пенев. Артистът разкрива, че именно обирът е направил ваканцията му наистина незабравима. „България Днес“ потърси актьора за коментар, но до редакционното приключване на броя не отговори на мобилния си телефон.

През последните седмици Пенев не спира да споделя забавни мигове от екскурзията с колегите си в мрежата. Изненадата сред двойките е Юлиан Вергов и бившата му жена Ирина, от която има дъщеря Алина. Въпреки че от години са разделени, двамата поддържат добри взаимоотношения, но според запознати в последните месеци си стават по-близки. Към днешна дата Ялъмова е без мъж до себе си, а Вергов е човекът, с когото прекарва много от времето си.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 155 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook