Клюки от България 

Корупция в Биг Брадър! Гущеров платил 20 бона, за да има държанката му положителен имидж в шоуто?

Християн Гущеров е платил 20 000 лв на продуцентите на Биг Брадър, за да може гаджето му – една бивша плейметка, да излезе с чист имидж от шоуто. Такъв слух се носи из светските среди, научи HotArena.

Точно затова „изключително природно интелигентната плеймейтка“ до сега е представяна в изцяло положителна светлина. Блондинката се разхожда по гащи и грим в Къщата и случайно или не, не е никога център на внимание за сценаристите. Мариела Нордел на последните елиминации разкри, че русата се е хвалила как има достъп до договорите на всички участници в шоуто.

След като разкри това Биг Брадър вместо да отрече, реши да се заяжда с Мариела. Това само показва как шоуто е пълен фейк, а продуцентите толкова са закъсали, че се връзват за някой дребен лев, от всеки, който се навие да даде.

Става това, което решат продуцентите. Това е публична тайна и се мисли от всеки нормално интелигентен човек. Ако случайно някой от шефовете на Биг Брадър се осмели да се подложи на детектор на лъжата, ще лъсна на 100% тази истина.

През цялото участие на гаджето на Гущеров в предаването досега нито веднъж не беше излъчено тя да говори за него. Това е втората сделка на младежа, за когото се твърди, че няма нито един ден трудов стаж, с продуцентите. На плеймейтката категорично е забранено да говори за Гущеров.

Източник: zname365.com

Facebook коментари
(Visited 867 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook