Клюки от България 

Константин стана сводник, търси жена за…

Най-новият мъжки попфолк дует Константин и Меди се оказаха и много близки приятели, освен добри колеги. Преди броени дни те представиха ‘Майната ти Свети Валентин“, чийто видеоклип има вече над 3 милиона гледания в youtube.

Константин от години е щастливо женен за Надя, но колегата му Меди е все още сингъл. Наскоро в телевизионно инетервю ветеранът в чалгата успя да изчерви младия си колега, като обяви кастинг за половинка на Меди.

Меди се слави като новия плейбой в бранша и не е лишен от напористи фенки, но все още не се е спрял на дамата на сърцето му. Това силно притеснило колегата му Константин и той решил сериозно да се заеме със задачата да намери гадже на Меди. Коцето очаква кандиатури от жени на мейла си и лично щял да подбере кандидатките за сърцето на изпълнителя на „Зарязан“.

Новата надежда на попфолка даде отговор и защо е избрал да направи дует с емблематичния си колега.

„Това не е избор, това е съдба, защото аз наистина съм израснал с неговите песни. Завършил съм музикщално училище, винаги съм се радвал на по-баладичните парчета, а пък той изпълнява много такива. Истината е, че той ми е повлиял и ми е идол“ – казва Меди.

„Ти си уникален, с изключително въздействащ глас, супер харизматичен“ – признава Коце.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 15 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook