Клюки от България 

Константин се показа гол и втрещи с това, което направи на снега СНИМКИ 18+

Фолкпевецът Константин не спира да радва последователите си в Инстаграм със забавни видеа и снимки. Типично по детски се зарадва на първия сняг тази зима, но го направи по необичаен начин и направи феновете си съпричастни с това, споделяйки любопитно стори.

Хитовият певец, който наскоро пребори К-19, се метна гол на снега. Компания в забавата му правеше неговият приятел и озвучител Велислав, който е брат на Борис Дали.

Изпълнителят на „Болка в минути“ се метна на студения сняг само по долни гащи и се забавлява като малко дете. Веднага след това с неговия авер се понесоха към джакузито в къщата на Коцето, която е сочена за една от най-тузарските в столицата.

Освен това, в къщата си Коцето си е направил сауна и домашен фитнес, а през лятото спокойно може да плува и събира тен край басейна, който завърши тази година. Пред приятели се оплака, че направата му е глътнала доста повече от предвидените средства и започнал да съжалява, че е изкопал дупката в двора си.

Константин си е направил всички удобства в мечтаната къща и рядко напуска убежището си. За сметка на това, винаги кани гости и не минава и ден без шумно пари с някой от аверите му. Брата на Борис Дали е почти всекидневно при началника си, а съседи са засичали от къщата му да си тръгват още Криско, Димитър Рачков, Станимир Гъмов, Софи Маринова и братовчедката на Константин – Лияна.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 20 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook