Клюки от България 

Константин пипна К-19, тестват съпругата му и двете им деца

Настроението на вечно усмихнатия Константин вчера бе помрачено. Беше му съобщено, че влиза в бройката на заразените с коронавирус у нас.

Изпълнителят на“ 107 дни“ имал установен контакт със заразен с китайския вирус и се наложило да се теста той, съпругата му и двете им деца. Пробите на семейството на Коцето са взети от медицински екип лично в дома му.

На бързия тест показало, че певецът е заразен с коварния вирус. Очаква се да излезе резултата от PCR-а, за да бъде сигурна диагнозата. Дотогава певецът с най-лиричния глас се е изолирам в къщата си и е преустановил всичките си контакти.

Коцето сподели интересно видео, в което благодари на почитателите си, че са толкова активни в социалните мрежи и се похвали, че вече има 200 хиляди последователи в Инстанграм. На клипчето се видя, че в къщата му обикаля дегизирана жена, която извършва някакви проби. Именно тогава са взети бързи тестове на него и семейството му, които са се оказали положителни.

Със сигурност резултатът от PCR-а ще разберем от профила на Константин в Инстаграм, където напоследък той споделя всяка своя крачка с верните си почитатели. Нашият екип стиска палци на Константин положителният резултат от бързия тест да се окаже невалиден, а ако все пак се е заразил с К-19 – да мине леко и безсимптомно.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 47 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook