Lifestyle 

Конспирация: Колко години навършва днес Лили Иванова?

Вчера рожден ден празнува голямата ни звезда Лили Иванова. Познати и непознати трупаха честитки към любимата си певица. Но колко години навършва Примата на естрадната музика?

Официалната версия е, че днес Лили Иванова има юбилей – навършва 80 години. Има обаче много конспирации относно точната година на раждане. Навсякъде Лили тръби, че е 1939 г., но това не е точно така.

Най-категоричната версия за смяната на паспортните данни на естрадната прима е поддържана не от кой да е, а от нейния трети съпруг Янчо Таков.

„През 1973 г. Лили трябваше да замине за прочутия фестивал във Виня дел Мар в Чили. Според изискванията на организаторите имаше възрастово ограничение, което забраняваше на изпълнители над 31 години да участват. Лили беше на 34 тогава. Затова нашите служби се погрижиха да поправят нейното ЕГН и я подмладиха с 4 години“, признава той в свое интервю.

Друга версия разпространява жена от Каспичан, която е била състудентка на примата в Института за медицински сестри във Варна. Според нея на 24 април Лили ще отбележи 81-и рожден ден.

На друго мнение е свещеник от Русенската епархия, към която спада родният град на звездата. Духовникът е дълбоко уверен, че тя е родена през април 1936 г. Има и още няколко конспиративни теории за истинската възраст на Примата.

Остава си пълна мистерия на колко години става днес изпълнителката на „Ветрове“. Със сигурност обаче не празнува юбилей днес. Минала го е този момент, но никой не знае преди 1,2,3 или повече години. Самата Лили има комплекс от възрастта си, тъй като прохожда на сцената прехвърлила 30-те, докато колежките й тогава са млади, едва минали 20-те.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 145 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook