Клюки от света 

Кончита Вурст стана мъж

„Като Кончита получавам всичко, което ми е нужно – слава, пари, внимание, фотосесии, нескончаеми покани за интервюта. В мен обаче продължава да живее и Томас, скромно и скучно момченце”. Така астрийският изпълнител Томас Нойвирт коментира раздялата с образа на Кончита Вурст. „Един ден, когато се превърна в гаден, стар трансджендър, Кончита ще си отиде и ще остане само Том”, сподели преди години австрийският изпълнител. Явно този момент е настъпил, защото от жената с брадата няма и помен, пише „Телеграф”.

През 2014 година, Кончита Вурст се превърна в сензация и стана хит на „Евровизия”, появявайки се с рокля, гъсти черни кичури и брада. Ексцентричния изпълнител публикува в личния си инстаграм профил поредица от мъжки снимки тези дни, с които бележи пълната си промяна. Допреси няколко седмици той се подвизаваше с дълга черна коса и брада, като обяви, че смята да убие Кончита.

След това грейна отново с рокля и черна брада, но вече с обръсната глава. Към днешна дата музикантът е с платиненоруса коса, брада и спортни дрехи. И изглежда толкова много като възрастен мъж, че не оставя никакви съмнения за пола си.

„Преди няколко дни беше красиа брюнетка, после подстрига косата си късо. Накрая нула номер, а сега си блондин. Не знам какво си”, коментира фен на противоречивата Кончита.

В последно време Томас Нойвирт упорито променя визиите си и явно не е решил какъв иска да бъде. През февруари тази година той обръсна главата си и сподели това с всичките си фенове в социалните мрежи. И ако доскоро дългите рокли и изрязаното деколте бяха запазена марка на Кончита, то русите кичури, брадата и раздърпаните дрехи явно са новият стил за Томас Нойвирт.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 51 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook