Клюки от България 

Коледно чудо: Деси Банова чака близнаци от Росен Плевнелиев!

Деси Банова е бременна от Росен Плевнелиев, но не с едно, а с две!

Огромно щастие за Деси Банова и Росен Плевнелиев. И новината на годината за медиите у нас. Това е неочакваната бременност на красивата синоптичка, която ще дари президента с двойна радост.

Защото се оказа, че Деси Банова носи в утробата си не едно, а две бебета. Това признание направила преди дни самата тя пред своите най-близки хора. След като прегледът при лекаря и ултразвукът показали, че ще става родител на близнаци.

Новината съобщиха достоверни източници на вестник “Уикенд”, а мало и голямо се юрна да честити и пожелава здраве и щастие на новото семейство. Припомняме, че Росен Плевнелиев и Деси Банова са заедно сравнително отскоро, но ето, че коледното чудо за тях не закъсня.

“Заслужават го и двамата. След всичко, през което преминаха и болките, които преживяха по отделно. Защото тяхната любов и тяхната връзка не е наранила никого. Събраха се, когато вече се бяха разделили с бившите си половинки. Просто се влюбиха. Какво лошо има в това. Дано са щастливи заедно и да им се родят здрави и прекрасни дечица”, пожелават им искрено не само приятели, но и в мрежата.

Деси Банова малко се тревожела как ще се справи на екран като наедрее, но била убедена, че Плевнелиев ще я харесва всякак. “И като слоница или хипопотам да стана, не се притеснявам. Защото знам, че той ме обича и ще ме обича всякак. Както и аз него”, сияела Банова пред приятелки и колежки.

Бременните с близнаци обаче имат обикновено по-тежка бременност, затова и Деси ще трябва много да се пази и да се грижи за себе си. И за двамата си неродени малчугани.

Източник: goreshto.net

Facebook коментари
(Visited 919 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook