Риалити 

Класа! След „Ергенът“ Зори Джи остави Венета с отворена уста СНИМКИ

Със страхотна проява на фин вкус изненада Зори Джи след финала на риалити шоуто „Ергенът“. Макар да не е особена активна в социалните мрежи и да не развива инфлуенсърска кариера, за разлика от всички своите „колежки” от предаването, всички помнят Зорница Господинова от риалити формата.

Макар да отпадна на ранен етап от надпреварата за сърцето на Виктор, Зори е създала страхотни отношения с много от момичетата след шоуто, пише iwoman.bg.

 

Една от близките ѝ приятелки е Венета Костова, която успя да се покаже като пряма, забавна, душата на компанията. Венета никога не е крила, че има афинитет към алкохола и доста често посяга към чашката. През уикенда тя отпразнува рождения си ден, а Зорница я е изненадала с наистина специален подарък – посещение на балет „Хиляда и една нощ” в операта, при това от ВИП ложата.

„Искам да ви кажа, че най-после си намерих моето любимо място, благодарение на Зори Джи – само за кралици и принцеси. Вижте каква красота. Чувствам се като във Ватикана. Много ми харесва атмосферата, червения килим, пердетата. Всеки месец ще ходя на опера!” каза Венета в сторитата си.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 718 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook