Клюки от България 

Кичка Бодурова разгневи мрежата! Паяк ѝ вдигна колата, а тя поиска да не плаща глоба, защото била… почетен гражданин

Неправилно паркиране и вдигнатата от паяк кола на Кичка Бодурова в Бургас станаха повод за полемика в социалните мрежи. До това се стигна, след като певицата използва Фейсбук, за да благодари на фен, застанал зад позицията, че почетните граждани не трябва да заплащат глобата за нарушения, съобщава „Монитор“.

„Влязох в такси, което да ме заведе до паркинг, където събират неправилно паркирани коли. Макар, че бях паркирала правилно според мен, маркировката била стара и имало нови знаци. Но не това е важното. Шофьорът на таксито ме позна и когато разбра къде трябва да ме заведе ми каза: та нали вие сте почетен гражданин, защо ви вдигат колата? И не пожела да му платя, въпреки молбите ми. Мило ми стана – това не беше ми се случвало! Наистина се почувствах почитана“, изповяда се изпълнителката на „Цвете в душата“, което на свой ред разгневи част от последователите й.

„Това значи ли, че автомобилите на почетните граждани на Бургас трябва да имат специални стикери за разпознаване, също като на инвалидите. Мисля че те са малко повече от 200. Харесвам песните на Кичка, но тя не е нито от Бургас нито живее в Бургас и кампанията и в последно време относно почетното и гражданство ми идва малко в повече“, негодуват фенове.

Нещо повече, само преди броени дни самата певица изяви желание да се откаже от почетното си гражданство. Припомняме, че Бодурова пожела да бъде изключена от елитния списък на Бургас, след като нейна песен не бе одобрена за конкурса „Бургас и морето“.

Тя се почувства засегната и от факта, че на 28 юли в морския град ще се проведе и рецитал с песни на Тончо Русев, за който не получила покана.

„Приемам всичко това като лично отношение към мен, което се допуска от организаторите на фестивала. И реших, че не заслужавам титлата “почетен гражданин на Бургас”, пък и не ми е нужна след като съм игнорирана години от този единствен форум на песента.

За мен, за разлика от други, които са в журито, този фестивал не е най-върховната точка в кариерата ми“, категорична бе певицата.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 167 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook