Клюки от България 

Кичка Бодурова, Азис и Веселин Плачков висят с пари за здраве! Вижте от кога не са си плащали осигуровките

Проучване показва, че родни знаменитости масово са със спрени здравно-осигурителни права. Кичка Бодурова обаче е рекордьор, тъй като виси със здравни вноски за 50 месеца – изпълнителката свети на червено от октомври 2014 година. До тази пролет тя е правила плащания само за 5 месеца между 2015 и 2016 г. Запознати коментират, че Кичка се осигурява в Америка, откъдето чака пенсия в долари.

Веселин Плачков също е без достъп до здравната ни система. Актьорът трябва да разчита на дълголетния си плевенски корен, за да не боледува, защото дължи суми за цели 30 месеца. Докато е снимал филма за Дякон Левски, Плачков е плащал редовно, но после е дръпнал ръчката, писа „Телеграф“.

Фолкиконата Азис също си цака за всяко ходене при чичо доктор, тъй като е длъжник на здравната каса. Той е занемарил своите данъчни задължения, а досега е натрупал дългове за 37 месеца.

Апетитната плеймейтка Ася Капчикова не се е осигурявала за два месеца – април и май. Ако се забави с още един месец, тя ще загуби правото на безплатно лечение.

Сред отличниците по здравноосигурителен статус се оказват актьорите от докторския сериал „Откраднат живот“. В зелено светят здравните статуси на Юлиан Вергов и на Владимир Пенев.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 40 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook