Клюки от света 

Кейт Мидълтън страда от сериозни странични ефекти от химиотерапията

В битката с рака принцесата на Уелс Кейт Мидълтън се е сблъскала със сериозни странични ефекти, след като се подложи на химиотерапия.

Според американското издание „Radar“ лечението от рак е изтощило съпругата на принц Уилям, но тя се опитва да прикрие лошото си здраве.

Д-р Стюарт Фишър обясни, че ракът и неговото лечение с химиотерапия оказват влияние върху тялото, като засягат косата, чревната лигавица, кожата и костния мозък. Кейт Мидълтън се е изправила пред подобни последствия, пише glasnews.

„Ракът е физическо и емоционално бреме, за разлика от много други заболявания“, заключи специалистът.

„Интензивното лечение, насочено към изкореняване на рака, сега започва да взема ужасни жертви“, каза кралски източник.

Принцесата страда от гадене и косопад и се съобщава, че е отслабнала много. Принц Уилям подкрепя съпругата си, опитвайки се да посвети възможно най-много време на семейството си, в ущърб на кралските си задължения. Самата Кейт прекарва цялото си свободно време за възстановяване и почивка.

Припомняме, че Кейт Мидълтън призна пред обществото, че се бори с рак. Принцесата на Уелс обаче не каза от какъв точно вид рак страда. Според някои източници съпругата на принц Уилям е болна от рак на дебелото черво.

Източник: novini.bg

Facebook коментари
(Visited 45 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook