Горещо 

Къци Вапцаров с гръмовно разкритие за схемата около пожара в Sin City, предлагаха ми го преди 20 години, но…

Пожарът в сградата на бившето знаково заведение Sin City разбуни духовете в столицата, като вече започнаха да се тиражират различни версии за страховития инцидент.

Както вече стана ясно някои жители в района твърдят, че огънят е лумнал от печка „Чудо“, която е била вкарана в сградата от бездомни. От столичната пожарна не потвърдиха, но и не отрекоха тази информация.

Къци Вапцаров, който е много активен в социалните мрежи, не пропусна случая, като в своя публикация намеква, че случаят може да има криминален сюжет.

„Наглите мутри-клошари в действие.. стара изпитана мутренска схема“, написа шоуменът над публикация, свързана с огнената стихия.

Под статуса му веднага заваляха коментари, като под един от тях Къци разкрива нещо много любопитно.

„Друга е схемата там, предлагаха ми го преди 20 години.. още е с неизяснен статут.. Сега вече ще се изясни“, пише Вапцаров.

Припомняме, че в същата сграда преди време пак имаше пожар.

Както БЛИЦ писа тогава се работеше по версия за умишлен палеж. Откакто в сградата не се помещава никой, тя представлява обект на всякакви бизнес интересни и вече имаше няколко опита помещението да се вземе и да се превърне в бизнес сграда.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 72 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook