Клюки от България 

Като в Холивуд: Вижте какви хонорари прибраха актьорите от „Войната на буквите“

Захари Бахаров окончателно се утвърди като най-скъпоплатения актьор у нас благодарение на участието си в новия сериал на БНТ „Войната на буквите“. Звездата е истински рекордьор по хонорари. Според източници на „Уикенд“ той е прибрал 100 бона за 12-те епизода на продукцията. Колегите му Теодора Духовникова и Деян Донков били с далеч по-скромни приходи.

В телевизията много държали на участието му заради феновете, които привлича. Известно е, че Захари, за разлика от други свои колеги, които минават за секс символи, има не само почитателки, но и почитатели, които го харесват заради хулиганските му маниери. Той е бил един от малкото актьори в екипа, които са можели да преговарят за хонорари. Ролята на Георги Сурсувул във „Войната на буквите“ е писана специално за него, а нареждането е било продуцентите да се съгласят с всички условия, които звездата поставя, само и само да приеме офертата.

Колежката на Захари – Теодора Духовникова, била далеч по-скромна с исканията си, твърдят източници на изданието. Тъй като жените в киното не само в България, но и в целия смят, продължават ад са много по-зле платени в сравнение с мъжете, тя се била договорила „само“ за 5 бона на епизод или за 60 000 лева за целия сериал. За разлика от двамата си колеги, третата голяма звезда сред актьорите в сериала Деян Донков, не го е огрял чак толкова голям финансов късмет. Макар да взима ролята на най-великия български владетел – Симеон Първи, той е приел далеч по-скромен хонорар, тъй като героят му е в сценария твърде кратко. Говори се, че Динката се бил разписал срещу 25 000 лева.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 69 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook