Клюки от България 

Като на кино! Димитър Баненкин научи, че има син след 31 години

Актьорът Димитър Баненкин установи, че е станал баща на син 31 години след раждането му. Звездата от „Скъпи наследници” изненадващо разбрал, че има дете, което вече е истински мъж, дочу HotArena.

„Така се случват хубавите неща! Преди десет месеца разбрах, че освен прекрасна дъщеря, имам и чудесен син на 31 години…! Това е положението!”, написа звездата в социалните мрежи.

Той показа децата си на обща снимка, а приликата между баща и син е поразителна. Историята, която се крие зад фотоса обаче е още по-необикновена.

57-годишния Баненкин досега е признавал бащинство само над дъщеря си Миа. Момичето е на 20 години и е плод на брака му с германка, с която той отдавна е разведен, пише „Телеграф“.

За сина си обаче научава напълно случайно. Когато преди години се мести да живее в Германия, губи връзка с майка му и така и не научава, че приятелката му е родила дете. Докато не научава истината преди няколко месеца.

„Как ги разбираш тия неща бе, човек? Е, не може да ти се отрече – то това си ти”, пише му актрисата Биляна Петринска. А актьорът философски отговаря:
„Разбраните и Господ ги награждава”.

Композиторката Вида Пиронкова му пожелава още едно дете, но актьорът е категоричен, че двама пораснали наследници са му напълно достатъчни. А на въпрос на поетесата Радостина Колева, дали е сигурен в авторството си си, той отговаря „Голям камък хвърли, голяма дума не казвай! Но, мисля, че да”.

Източник: hotarane.net

Facebook коментари
(Visited 55 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook