Клюки от България 

Катето Евро къпе снахите в едно джакузи… СНИМКИ

Катето Евро къпе снахите си в едно и също джкузи. Да, това може да ви звучи невероятно, предвид развоя на събитията в личния живот на сина й Сашо Кадиев, но въпреки това е факт.

Преди няколко дни новата приятелка на актьора – моделката Ивелина Чоева, беше на гости на Катето Евро на вилата й в Кокаляне в компанията на Алекс Богданска. Звездата от „Оркестър без име“ не пропусна да й предаде някой друг урок по жулене на ракийка.

„Сега ще учим Ивчето как да пие ракия, защото в този дом всеки се научава рано или късно“, казаха през смях Катето Евро, показвайки нагледно как е протекъл урока й с изгората на сина й.

„Знам, че на някои хора им е гаден аромата, но това е една много хубава първокласна гроздова ракия. За да не ти е неприятно си приготвяш върху една виличка перфектната хапка – доматче, краставичка, сиренце и малко магданозче, отпиваш малко ракия и веднага лапаш“, обяснява вещо Катето на Ивелина.

След това домакинята предложи на гостенките си перфектния завършек на вечерта, а именно Богданска и Чоева да се метнат в джакузито, в което често релаксира и до ден днешен и Таня Тончева – предишната снаха на актрисата и майка на единственото й внуче, пише „Телеграф“.

Ден по-късно красивата брюнетка Таня Тончева потвърди това, като пусна клипче в профила си Instagram от джакузито в Кокаляне.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 15 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook