Клюки от света 

Кара Делевин и нейната развратна баба, която била любовница и на Чърчил, и на сина му

Смятате, че британската актриса и супермодел Кара Делевин е палава? Как ли пък не! Тя отстъпва значително на своята доведена баба Дорис, която е успяла да съблазни Уинстън Чърчил и неговия син, а също така обичала да шокира от време на време висшето общество.

Кара Делевин е известна с бурния си личен живот, но въобще не може да се сравни с баба си. Независимо от брака си с Виконт Каслрос, Дорис Делевин получавала много пари и подаръци и от други мъже, спала с двамата Чърчил – бащата Уинстън и синът Рандълф. Малко по-късно тя има роман и с американката Марго Хофман. Освен това актрисата също признава за отношения с жени и вече е имала връзка с американската певица Ени Кларк.

Разочарована от брака си Дорис искала развод с Каслрос, уверена в това, че дори и да не се омъжи втори път, няма да остане без пари. Виконт Каслрос критикувал начина на живот на жена си и я обвинявал в изневери. Бракоразводния процес преминал с претенции на двете страни до този момент, в който Дорис не се запознала с Уинстън Чърчил.

Още на 21 години Дорис имала репутация на съблазнителка. След романа си с Чърчил, който отрича да е имал връзка с нея, тя се прехвърля на сина му Рандолф. За самата Дорис сексът никога не е бил нещо забранено, а само начин да постигне това, което желае. След няколко бурни романа, Дорис се запознава на светска вечеринка с фотографа Сесил Битон.

Самият той бил и с хомосексуални наклонности и затова не се решавал да направи първата крачка. Дорис не повярвала на сексуалната му ориентация и решила да оправи ситуацията. Слуховете за романа й фотографа обиколили висшето общество на Лондон и достигнали до ушите на мъжа й.

Той не повярвал на тях, но когато видял двойката в един от ресторанта, казал: „Никога не бих повярвал, че Дорис е лесбийка!” Независимо от всичко използвал името на Бътън, за да получи развод от Дорис.

След развода си с него тя започва връзка с Марго Хофман (на снимката вдясно) и се мести в Ню Йорк. В Америка Дорис продала скъпоценностите си, картините и се върнала в Англия абсолютно безпарична. Тя умира в една от болницитена Падингтън през 1942 г. на възраст 42 години.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 71 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook