Клюки от България 

Камелия завъртя страшна интрига в „Гласът на България“

Нова интрига се заформи в „Гласът на България“, след като Камелия призна, че си пада по Графа, пише вестник „Уикенд“. Тръпката към него изригнала напук на дългогодишния ѝ партньор Цветин, който започнал да се шегува, че трябва да я изпрати на негов концерт, където да го замеря с бельото си, за да се успокои.

После наложил забрана да слушат Графа на път към поредното участие, защото „музиката му действала приспивно“, отбелязва изданието.

„Харесвам баладите на Графа. Дълбоко в себе си съм голяма фенка на Владко Баладко. Той е моето увлечение по знаменитост, като въобще се брои за знаменитост“ — разказвала зад кулисите на шоуто Камелия. С Графа са съседи по треньорския стол за трета поредна година в „Гласът на България“, но са си близки и извън светлините на прожекторите.

Споделят специалните си режими на хранене и личните си празници. На последния рожден ден например поп изпълнителят получил тиранти от Камелия с пожелание да не му падат повече гащите. Графа вече прилага и рецептата за таратор от кашу, в който фолк дивата изкарала дългия снимачен ден на кастингите на тъмно. Той се прави със счукани ядки, малко вода и много лимонов сок, пише изданието.

Facebook коментари
(Visited 182 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook