Клюки от България 

Камелия с невиждани провокации на турнето в Америка…

Камелия стартира третото си турне в Северна Америка и този път обещава невиждани провокации от своя страна. Обиколката на горещата блондинка започва от Аталанта, продължава в Чикаго и накрая в Кейп код.

„Заредена съм с много изненади и провокации за моите приятели в Америка, които ще видя отново“, споделя певицата за bg-voice.com дни преди да се качи с много неприкрит страх на самолета за Чикаго.

Въпреки фобията си от летене обаче, певицата за пореден път преодоля страха заради феновете си зад Океана.

Третото турне на любимата звезда, която за трети сезон ще бъде треньор в „Гласът на България“, този път ще бъде доста кратко, защото снимките за на новия сезон на шоуто стартират още в първите дни на ноември.

„Аз пея само на живо. Преди много години съм пяла на плейбек, но смятам, че не е честно да лъжеш хората, а и емоцията е много по-силна от живото пеене“, хвърли ръкавицата с топ изказване вечният секс символ.

Изпълнителката на златни хитове като „Луда по тебе“, „Ти си“, „Залезът и зората“ и много други е подготвила дълъг списък с песни, които да изпее пред своите фенове от Източното до Западното крайбрежие на САЩ и в Торонто. Програмата й е 3-часова и включва не само най-големите й хитове, но и любими български и балкански парчета.

Дни преди да замине за САЩ пък, Камелия пусна и втората си колаборация със Сашо Роман „Хотел на греха“, която бързо се превърна в хит по клубовете.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 17 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook