Клюки от България 

Къде потъна Маги Халваджиян: Ето истината за арменеца, който офейка от „Капките“! (още подробности)

Къде потъна Маги Халваджиян: Ето истината за арменеца, който офейка от „Капките“! (още подробности)

Маги Халваджиян се появи в „Като две капки вода“ само веднъж и после офейка!

Къде е Маги Халваджиян – този въпрос си задават вече доста време зрителите на „Като две капки вода“. А причината е, че арменецът се появи във формата само по време на първия концерт. Беше член на журито, както обикновено, но после офейка.

Маги Халваджиян изчезна от „Капките“, за да снима филм в Америка

А вместо него всяка седмица на мястото му сядат различни наши известни личности. Сред тях бяха Геро, Калин Сърменов, Данчо Караджов, Йорданка Христова и други.

Този понеделник дори Зуека и Рачков заснеха видео, в което горещо се молят на шефа им да се върне. „Ритай ни, блъскай ни по стълбите, ругай ни, режи ни от заплатите, но само си ела! Обичаме те и не можем без тебе, Магиии“, нареждаха в типичния си стил водещите.

Е, оказа се, че Маги Халваджиян не го е домързяло да се появява в залата, а просто не е в България. И, разбира се, не си вее байрака на Малдивите, дори съпругата му Кремена Халваджиян си е у нас.

Продуцентът от доста време е в САЩ, където работи по заснемането на нов филм. Както знаем, той се отдаде на тази работа от близо година насам и не смята да се отказва.

Засега обаче не искал да разкрива подробности от начинанието си, с което са добре запознати само брат му и сина му, разбира се и половинката Кремена.

Остава да видим дали другата седмица на мястото му отново ще седне Йорданка Христова, или ще бъде сменена с нов член на журито в „Като две капки вода“.

Източник: kliuki.bg

Facebook коментари
(Visited 620 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook