Клюки от България 

К-19 помири Глория и Ивана! Певиците станаха първи дружки…

Коронавирусът промени не само икономиката в музикалната индустрия, но също така и взаимоотношенията между изпълнителите. Две от най-големите врагини в попфолка си подадоха ръка в този труден момент.

Новината, че Глория е приета по спешност в болница с усложнения от Ковид-19 не даде повод на нейните врагове да се радват, а напротив, обединиха се и пожелаха скорошно оздравяване на Примата на този жанр.

Тези дни Глория сподели какво е преживяла през този половин месец, откакто се разболя. Тя самата е изненадана, че е получила такава подкрепа от колеги. Оказа се, че Ивана е една от колежките, които живо се е интересувала какво е здравословното състояние на Глория, с която в продължение на години воюваха за първото място и много пъти са си подливали вода. Изпълнителката на „Нещо нетипично“ остави няколко сърчица под поста на колежката си.

Джена също изрази подкрепата си към Глория, която ги посъветва да се пазят и да не подценяват вируса. Глория се моли единствено нейната дъщеря Симона Загорова да бъде жива и здрав, тъй като й предстои най-щастливото събитие за една жена – да стане майка. До броени дни Симона ще направи Глория баба.

Източнник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 13 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook