Семейство 

Известен актьор се ожали, че е останал без пари и…

Актьорът Димитър Баненкин, станал любимец на зрителите с ролите си в „Недадените“, „Скъпи наследници“ и „All inclusive“, призна, че заради пандемията плаща половин наем.

„Опитвам се да живея колкото може по-пестеливо. Намалих си наема, говорих с хазяйката, която, слава Богу, ме разбра и ми каза, че няма проблем. Отвсякъде съм се ограничил“, сподели пред Диана Любенова актьорът.

Баненкин харчи спестените си пари в момента, тъй като не взема заплата от Сатиричния театър, няма и хонорари. Признава обаче, че готови пари бързо се стопяват и се надява ситуацията в културния сектор да се оправи скоро.

Въпреки, че по думите му, дори да отворят театрите, в тях няма да има много зрители. „Ако през септември дойде втори пик, сме загубени. Най-лошото е, че театрите се напълниха. В последните години хората ходеха на театър, даваха по 20-30 лева за билет. И в един момент идва този вирус, хората няма да имат пари за театър, те харчат от спестяванията си, от което ще пострада, разбира се, и туризмът. Когато имаш 40 лева, няма да дадеш 20 за театър“, пише „Телеграф“.

Баненкин е ограничил и излизанията си, като прекарва времето си в гледане на сериали. Актьорът е обърнал биологичния си часовник и по цели нощи гледа чужди продукции. Звездата на Сатирата споделя, че очаква скоро да започне снимките на нов филм, които е трябвало да стартират през април. За тях обаче трябва да влезе във формата, защото покрай изoлацията е качил 4 кг.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 11 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook