Горещо 

ИЗВЪНРЕДНО! Намериха трупа на Кети! Криминалистите в шок от находката

Криминалистите са в шок след намирането на трупа на убитата съпруга от разстреляното 6-членно семейство Кети Кюхова. Тялото бе открито далеч от другите трупове в къщата – чак в гората над вилната зона на Нови Искър. То е било хвърлено в кладенец.

Новите находки дават на криминалистите повод да смятат, че хладнокръвният килър е познавал местността, тъй като е избрал да тръгне с джипа в затънтената местност по пътека, ползвана от бракониери, както и е знаел за кладенеца.

С намирането на трупа на Кети жертвите на жестокото убийство в Нови Искър стават 6. Във вторник в дома на семейството бяха открити телата на мъжа на Кети Кюхова – Неделчо Юнаков, на неговия син Георги (20 г.), на дъщерята на Кюхова – Нанси (16 г.), на приятеля на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

Цяла нощ разследващите правиха огледи на къщата, в която бяха открити телата на петимата застреляни. А Кети Кюхова беше обявена за издирване.

Тази сутрин стана ясно, че е намерен джипът на семейството. Стъклото до шофьорското място е счупено, на негово място има найлон.

На място пристигна и линейка на Съдебна медицита с криминалисти и носилка, които вероятно ще приберат тялото на жената. Налага се това да стане пеша, тъй като районът е пресечен и трудно достъпен.

Източник: glas.bg

Facebook коментари
(Visited 140 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook