Клюки от България 

Извънредно: Луна взриви ефира при Гала!

Най-скандалната участничка в Биг Брадър за всички времена – Луна, седна на диванчето на Гала днес. Разбира се, всички очаквахме да направи и каже нещо “любопитно”, но тя и този път надмина и най-смелите ни фантазии.

Първо, Луна заяви категорично, че в Къщата е правила това, за което й е било платено. “Свърших си работата отлично и се гордея с това. Не бях изгонена, аз сама си тръгнах. Куфарите ми бяха стегнати два часа преди Биг Брадър да съобщи, че си тръгвам. Парите, които съм получила, съм си ги заслужила и изработила напълно”, категорична е Луна.

Тя обаче не спря да бълва змии и гущери по адрес на съквартирантите. А бомбата избухна в мига, в който обяви Коцето за зависим. “Да, той е такъв, той е пристрастен. Сам ми каза, че е наркоман. Лично го направи, в Къщата”, разказа Луна, а коментаторите и Гала гледаха ококорени.

Отделно от това певицата се оплака от системния тормоз, наложен й от Динко Вълев. По думите й Динко я връзвал със свински опашки, пребивал я и я размотавал, както си иска. Тя била едва 50 килограма мокра и нямало как да се спаси от него, когато започне да я стиска, дърпа и носи на ръце.

“Динко дори нахлу при мене в банята, докато се къпех. Но това не е показано, нали?! Защото има монтаж, не се излъчва всичко така, както е било. Как ще влезеш при жена в банята, докато тя няма никакви дрехи по себе си?! Какво е това, ако не посегателство и простащина”, възмущаваше се Луна.

И твърдо заяви, че толкова пияни хора на едно място не е виждала през живота си. Единствените, които не сръбвали дори капка в шоуто, били тя, Мариела Нордел и Джино Бианкалана.

“Всички други пиеха постоянно. Наливаха се като прасета и бяха неадекватни през по-голямата част от денонощието. Е, как да издържиш такива хора и как да останеш ти самият нормален”, обяснява изпълнителката.

Източник:goreshto.net

Facebook коментари
(Visited 2 103 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook