Семейство 

Изписаха внука на Доган като принц

Преди броени дни Ахмед Доган стана дядо на първороден внук Адмир. С наследник го дариха синът му Демир и неговата приятелка Памела. Момченцето се роди с перфектни мерки – 51 см и 3250 грамаq точно в деня на термина на майката.

Младото семейство решило да му даде име, започващо с буквата „А“, за да отдаде почит на дядо му. Самият Доган пък изрично настоял да не го кръщават на него, защото не вярвал в традицията с предаването на имената. Снахата на Сокола избра да роди при специалистите в „Майчин дом“, където проплакаха и двете внучета на Бойко Борисов.

Според близки до семейството на почетния председател на ДПС Памела родила по естествен път, а с бебето били изписани само 4 дни след това. Още докато лежала в акушеро-гинекологията, тя се радвала на засилено внимание от страна на персонала, както и на особени екстри. Още на втория ден родилката се почерпила с чаша скъпарско шампанско, въпреки че все още изпитвала затруднения да става. Очевидно снахата на Доган е решила да не кърми, щом толкова скоро след раждането си позволява да приема алкохолна напитка.

Таткото Демир през цялото време сновял между болницата и дома им и угаждал на всичките ѝ прищевки. Когато я изписали заедно с първородния им син, той ѝ организирал страхотно парти за посрещане в техния семеен апартамент. На него, естествено, не присъствал щастливият дядо, при когото малкият Адмир щял да отиде лично в най-скоро време. Бебето получило невиждани подаръци. Торти, питки, балони, вибриращ шезлонг за почти 1000 лева, златни бижута, играчки, дрешки на световни модни къщи като „Бърбъри“, „Ла Перла“ и „Филип Плейн“. В грижите за бебето Памела щяла да разчита на своята майка, както и на първата жена на Доган и нейна свекърва – Таня Желязкова. Наскоро дипломиралата се студентка от НСА и Демир станаха родители, без да вдигнат нито годеж, нито сватба.

За снахата на Сокола се знае, че е дъщеря на един най-известните и богати футболни мениджър у нас – Николай Жейнов. Брюнетката произлиза от бургаско милионерско семейство, а нейният татко е сред най-успешните в бранша, но за разлика от конкурентите си Лъчезар Танев и Емил Данчев, не обичал медийните изяви. Почти 20 години се занимавал с трансфери на футболни звезди от цял свят, като сделките си в последните няколко извършвал предимно извън пределите на България.

Памела и Демир са заедно от по-малко от година.

За пръв път признаха за връзката си на сватбата на негов близък приятел. Преди да срещне майката на първото си дете, Демир бе сред най-желаните богати ергени у нас. Той имаше връзки с не една или две красавици, но най-известната му бивша половинка е синоптичката Гергана Малкоданска, която също роди син на новия си приятел Алекс през тази година.

Източник: retro.bg

Facebook коментари
(Visited 224 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook