Клюки от България 

Изненада! Маги Джанаварова май е бременна СНИМКА

След новината за изневярата на вече бившия й приятел, тази, че може би скоро ще става майка, със сигурност кара феновете на Маги Джанаварова да полудеят от кеф.

В скорошно тв интервю пред bTV гласовитата поп певица се появи с видимо закръглена фигура, при все, че обичайно е много стройна и атлетична заради сериозните фитнес тренировки, които прави от години.

Не и този път обаче! Прословутите й плочки по корема вече не са толкова ясно очертани, както бе доскоро, а и 34-годишната изпълнителка не е влизала във фитнеса от известно време. Всичко това навежда на мисълта, че тя може би носи бебе в утробата си.

„По принцип тренирам всеки ден, но повече от месец не съм тренирала“, сподели Маги в рубриката на Зейнеб Маджурова в „Тази сутрин“, но и не уточни повече подробности за причината.

„Вече много, много ми се тренира, много ми е хубаво. По принцип тренирам 5 или 6 пъти седмично, доста добре се чувствам, виждам резултати“, казва тя, но така и не става ясно защо не го прави вече, пише „Марица“.

Неотдавна Маги сподели, че има сериозна връзка, след като предишният й приятел я разочаровал, като й сложил рога с колежка. Ето, че тя отново е щастлива с новата си любов и това щастие явно съвсем скоро ще изглежда повече от пълно. Наскоро певицата и настоящата й половинка пътуваха за Близкия Изток, за да присъстват на палестинска сватба.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 36 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook