Клюки от България 

Изненада! Бившият мъж на Кали има нова и вече направи…

Бившата половинка на фолкпевицата Кали – Владимир вече има нова любов, с която не спира да се хвали. Туроператорът определено дава вид на човек, който вече напълно е забравил певицата.

Нещо повече – момичето, с което е в момента, е не само много по-различно като типаж и визия от Кали, но е и нейна пълна противоположност. Запознати до бившата изгора на фолкдивата твърдят, че новата звезда в живота на бившия й се казва Славена и работи като управител на голям развлекателен център в София.

Връзката на Владимир и Славена е отскоро, но той вече бил толкова лудо влюбен в нея, че близки до двойката дори ги виждат не много далеч във времето и като семейство. Преди дни двамата се върнаха от екзотична почивка в Коста Рика, където отседнали в един от най-луксозните комплекси.

Преди Коста Рика пък, двамата бяха за малко и в Лондон, а това, което със сигурност е ядосало бившата му изгора е факта, че Владимир вече е запознал Славена с майка си, която останала очарована от избора му, пише „Галерия“. Славена, която е пълна противоположност на Кали, която го раздава мъжкарана, е от суетните, със силиконов бюст и както изглежда – с високи амбиции в живота.

Припомняме, че Владимир и Кали се разделиха преди повече от година. След дълго мълчание певицата публично обвини бившия си мъж, че не й е помагал достатъчно финансово, че я наричал с грозни думи и не успял да приеме другите й две деца.

„Излязох от тази връзка съкрушена и смазана физически“, изплака тя. На свой ред пък, Влади заяви, че тя дълго време му изневерявала с друг мъж, доста по-млад от нея.

„При нея няма ситуация, в която ще остави единия партньор и после ще търси друг. Винаги се държи за два клона и опипва почвата, докато не се убеди в сериозността на поредния кандидат. Връзката й с Атанас е много преди нашата раздяла, 100% съм убеден“, заяви туроператорът. И допълни, че Кали е заживяла с младока заедно с тримата си синове. „Моето дете непрекъснато ми говори за него“, оплака се Владимир.

И досега Кали отказва да коментира аферата с новия си, макар многократно да е засичана с него на различни места. Връзката й с Влади започна през 2012-та, когато тя все още беше обвързана с бащата на второто си дете Антон Краус, син на бившия транспортен министър Вилхелм Краус. Тя се раздели с него заради Влади от когото също роди дете.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 42 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook