Клюки от България 

Изнасят мърво пияната Йоанна Темелкова от чалготека

Актрисата Йоанна Темелкова и семейството й преминават през кошмара на най-коварния вирус в момента, който коси наред и отнема невинни животи.

Наскоро звездата от сериала „Братя“ разказа подробно през какви етапи от забляването е преминала и как първите три вече не си ги спомня, защото били кошмарни. В този тежък за актрисата момент се намериха недоброжелатели, които пък извадиха на показ срамна история от личния живот на Йоанна, завършила с много алкохол и страшна излагация на публично място.

В социалните мрежи се появи статия с обясненията на Йоанна със срещата й с коронавируса, а нейният цитат звучи така: „Първите 3 дни не ги помня, беше болезнено“. Като коментар под публикацията наш репортер видя доста пиперливо обръщение от потребител, който явно е виждал изцепките на актрисата и иска да ги направи публично достояние.

„А помниш ли как се напи в „Мегами“ и те изнасяха до такситата“, пита той като пост в социалните мрежи. Момчето е станало свидетел на една безпаметна нощ, каквато често си огранизират звездите от артистичните среди. За никого не е тайна, че те прекаляват със спиртните напитки и често нямат спомени от бурните вечери.

Темелкова явно не е изключение от тази тенденция, но пък ни изненадва фактът да се напие в чалга кръчма. Всеизвестен факт е, че хората от тези среди са върли противници на лекия жанр и имат други места за забавление.

„Когато си публична личност трябва да спазваш поведение и не можеш да се излагаш, защото служиш за пример. Да те изнасят на ръце от дискотека, когато си мъртво пияна… Не ми се вижда правилно, срам“, пишат още в мрежата.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 146 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook