Клюки от България 

Изгората на палавото старче Стоян Алексиев Ивана с грандиозни планове за бъдещето им, чака най-важния въпрос в сряда

Ивана Бобочева, младата любовница на Стоян Алексиев, го натиска да се ожени за нея. Преди това обаче екранният проф. Генадиев от „Откраднат живот“ трябва да се разведе, твърди „Телеграф“. На 15 март Алексиев ще навърши 65 и Ивана, която е с 44 години по-млада, иска той да отпразнува рождения си ден с нея като семейство. Тя го натискала да подаде молба за развод и най-накрая двамата да заживеят заедно.

В Народния театър, където Алексиев е от големите имена, се говори, че навръх 14 февруари Ивана му била спретнала голяма романтична изненада. Всичко ще започне още в самия театър. Навръх романтичния празник Алексиев има представление в Камерната зала на Народния.

В „Някъде в този живот“ той си партнира с Валентин Ганев, Емануела Шкодрева и Теодор Иванов. В пиесата се оказва, че героят на Алексиев е баща на героинята на Шкодрева. Ивана имала вече запазено място за първия ред на представлението.

В последно време тя не пропускала нито един спектракъл на любимия си. Двамата дори ходят заедно по представления и в другите театри. Из коридорите на Народния се говори, че именно в сряда навръх Свети Валентин любовницата на актьора очаквала да получи и пръстен от него, с което да засвидетелства чувствата си към нея.

Любопитно ще бъде дали той ще ѝ връчи бижуто пред всички, или това ще стане тайно. Досега Алексиев винаги е отричал връзката си с доста по-младата Ивана. Той дори постоянно подчертава, че обича жена си и няма да се развежда с нея.

Затова е любопитно какво ще стане между него и Ивана в сряда и дали пред зрителите ще обяви връзката си, или просто ще си изиграе спектакъла без излишна показност. В театъра още говорят, че всъщност във връзката между двамата студентката е по-инициативната с настояванията той да бъде при нея, а не при жена си.

Източниик: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 834 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook