Клюки от България 

Изгониха Розмари, незащити Ричард

Без изненада за никого – манекенката Розмари Тишер бе изгонена от „ВИП Брадър“ тази вечер. Тя беше на номинации с мъжът на Гала – Стефан Николов и клубният мениджър Петко Димитров.

Според обявените резултати от Ники Кънчев, господата са имали еднакъв процент вот, а този на моделката е малко под техния и затова именно тя си тръгна от шоуто.

Жени Калканджиева скочи на Розмари Големият въпрос обаче беше не дали Розмари е правила секс с Ричард в Къщата, а на кого ще повери щита си срещу номинации в сряда.

Красавицата с немски паспорт го предаде в ръцете на Ваня Костова. Естрадната певица беше до моделката до последно и именно поради тази причина получи имунизация за следващите номинации.

„Ричи трябва да е мъж и да се справя сам“, отсече изгонената съквартирантка.

„В Къщата всичко е много различно. Човек не може да съди затова какво се случва, ако не е вътре в нея“, презастрахова се на финала си във „ВИП Брадър“ Тишер.

Това послание очевидно касаеше темата дали е имала плътски удоволствия с фитнес инструктора, който за капак твърдеше, че с брюнетката са го направили поне три пъти. Розмари каза за Ричард, че го харесва, защото е загрижен и добър.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 82 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook