Риалити 

Издадоха се! Ето кои са любовниците във „Фермата“

Новоизлюпената любовна двойка в риалитито „Фермата“, която до съвсем скоро прикриваше чувствата си, въпреки явното привличане и флиртуване, избухна със съдбоносни признания в последния епизод на шоуто.

Само ден, след като домакинята Красимира прочете писмо, в което се изповяда пред съотборниците си и зрителите, но най-вече – пред семейството си. В живота извън предаването Красимира е обвързана, има син и не работи.

Във „Фермата“ обаче тя си е дала сметка, че навън е нещастна и се чувства потисната във връзката си. Зеленооката красавица от години е издържана от партньора си, но е недоволна от ролята си на майка и домакиня.

Сега обаче тя е готова да зареже бащата на малкия си син и напълно да промени живота си.

А причината за този обрат, оказва се, е пламналата любов между нея и младия разведен бизнесмен в шоуто Митко Калайджиев. Двамата преминаха през първоначално комичен флирт, който обаче така се задълбочи, че вече им е трудно да стоят настрана един от друг и да прикриват чувствата си.

„В момента започваме да изглеждаме прекалено близки. Има хора отвън, на които няма да им е приятно това нещо. Мисля за това как ще го приеме синът ти, мъжът ти, бившата ми жена.

Не искам да изглеждаме като някакви самозабравили се олигофрени, които само си гледат кефа“, призна Митко и се извини на близките на Красимира за това, което се случва между тях във „Фермата“.

Красимира, от своя страна, доста по-твърдо отсъди, че не съжалява за нищо, защото в момента е щастлива и преоткрива себе си.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 37 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook