Клюки от България 

Ивон на Анелия прекали с тунинга! Наду джуки, сложи мигли и напляка 1 тон грим (СНИМКА)

Щерката на Анелия и Коко Динев не спира да фрапира последователите си. Тя е едва на 14 години, а вече изглежда като „плеймейтка“. По всичко личи, че Ивон е фенка на изкуственото и залага предимно на него.

На последната си снимка осмокласничката е очертала устните си в стил „Кардашиян“, има изкуствени мигли и дълъг маникюр, който не би трябвало да бъде позволен в училище.

Феновете на Анелия често я критикуват, че е оставила дъщеричката си да заприлича на какичка. От сладката и срамежлива Ивон, която ходеше навсякъде с майка си, няма и следа.

Преди известно време Анелия бе попитана дали дъщеря й има козметични и хирургически намеси, а отговорът предизвика бурни подигравки.

„Не бих й позволила пластични корекции и в това съм категорична. Ивон е в такава възраст, че й е интересно да се гримира и да експериментира. Естествено, не ходи на училище в този вид, но тя и съученичките й следят инстаграм и се интересуват как изглеждат световните звезди. Напълно нормално е за момичета, които са в осми клас. Няма да тормозя детето си, само защото някой е коментирал нейна снимка. За мен е по-важно да говоря с нея за образованието и нещата, с които тепърва ще се сблъска — наркотици, полов живот…”, споделя Анелия.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 563 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook