Клюки от България 

Иван и Андрей снимат български „Спасители на плажа“

На северния плаж в Слънчев бряг започнаха снимките на нов български сериал. В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран. Действието се развива основно на северната ивица в курорта и в луксозните хотели, намиращи се на първа линия до морето.

Продуценти на новия сериал са Иван Христов и Андрей Арнаудов. От екипа им обаче пазят в дълбока тайна имената от актьорския състав, както и сценарият. Hotnews.bg обаче разбра, че сценарият е дело и на Любен Дилов-син, а той доста напомня за „Спасители на плажа“.

В една от ролите ще бъде Иво Аръков, както и няколко млади дарования, които ще разкършат тела на морския бряг. Част от сцените за първите епизоди вече са заснети, а снимките на северния плаж ще продължат още няколко дни.

По предварителна програма, целият снимачен екип, който наброява близо 70 души ще се върне отново на снимачната площадка в Слънчев бряг в разгара на сезона. Снимачната програма е доста напрегната, екипът работи по 12 часа на ден.

Снимките започват в 8.00 часа сутринта и продължават до падането на нощта. Очаква се излъчването на сериала в телевизионния ефир да започне през пролетта на 2019 година.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 170 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook