Клюки от света 

Истината зад името на новото кралско бебе е шокираща! Меган го е кръстила на…

Кралското бебе Арчи не носи това име случайно. То е било избрано от майка му Меган Маркъл. Бивш приятел, който е бил много близък до херцогинята на Съсекс, разкрива шокиращата истина зад името на кралския наследник, което провокира хиляди коментари по целия свят.

Меган постоянно е разказвала на приятелите си за любимият й приятел – котаракът Арчи. Той е бил спасен от майка й и двете са го отгледали с много любов.

„Дория спаси Арчи и той стана неизменима част от семейството. Меган обожаваше да си играе с него. Не е голяма изненада, че кръсти така и детето си. Тя обичаше истински тази котка“, споделя добре запознат пред The Sun.

Меган веднъж дори сподели видео, на което си играе с котарака Арчи и още няколко котета, които са се събрали в двора на семейството й. Информаторът на британската медия си спомня, че любимото коте на херцогинята е починало, докато Меган е учила в колеж в Илинойс.

Той твърди, че косматата животинка е била кръстена на един от героите на известната американска комикс поредица – „Ривърдейл“, която Меган колекционирала заедно с баща си Томас.

Тя е била обсебена от „джинджър“ образа на Арчи Андрюс. Името на бебето може да означава и едно положително кимване към башата на Меган, въпреки крехките им отношения.

„Тя прекарваше уикендите си в книжарниците за комикси. Баща й я научи да чете комикси и това си беше нещо като „тяхното време“. Той обикаляше с нея по комикс-магазините и двамата си пазаруваха заедно“, споделя още източникът на The Sun.

Комиксът „Ривърдейл“ оживя и в сериал, който стартира през 2007 година и до момента са излязли 3 успешни сезона.

В сериала Арчи Андрюс се играе от рижавия актьор Кей Джей Апа.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 72 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook