Риалити 

Искат да ползват като контрабандист Орлин Горанов във „Фермата“

Истинско възхищение и широки усмивки предизвика появата на Орлин Горанов във „Фермата: Нов свят“, съобщава „Монитор“. В пети сезон на шоуто обичаният от няколко поколения изпълнител влиза в ролята на Мъдреца и единствен ще има правото да минава през триметровата стена, символ на разединението между чорбаджии и сиромаси.

„Това е едно от най-страхотните предизвикателства, в които човек може да се забърка. Само в това предаване всичко е толкова истинско! Изключително щастлив съм, че съм сред вас!“, обяви той.

Горанов предвидливо бе донесъл метални кутии с бисквити, с които да подслади живота на двата отбора. Сиромасите нападнаха лакомствата, но не можаха да предложат кафе на специалния си гост.

„Нямаме такива екстри, имаме само вода. Можем ли да те ползваме за контрабандист и да донесеш малко провизии, като идеш при съседите?“, попита с намигване проектантът на сгради Александър.

Фермерът на седмицата Краси Джунов разведе Горанов из скелето на спалното помещение, което още е с недостроен покрив. „Тук сте си направо звездобройци!“, усмихна се певецът и се наведе да поздрави кучето Карамелчо, пазача в двора на сиромасите.

Спартанските постройки Орлин Горанов намери за вдъхновяващи: „Фен съм на такива къщи, всичко е от дърво, те дишат по някакъв начин!“. Изпълнителят на „Светът е за двама“ си тръгна зареден от позитивната енергия на сиромасите, които въпреки нищетата изглеждаха щастливи и обединени.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 9 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook