Риалити 

„Игри на волята“ сменя „Биг брадър“

Световният формат „Игри на волята“ пристига на български терен. Това ще е поредната топизненада от Нова телевизия, която ще замести миналогодишните есенни сезони на „ВИП брадър“.

Група решителни българи ще обърнат гръб на познатото ежедневие, за да покажат силата на човешкия характер. Въоръжени с остър ум и физическа издръжливост, те ще стигнат до ръба на своите възможности.

„Игри на волята: България“ ще изпита уменията на участниците в неподозирани ситуации. Предизвикателства за ума, тялото и характера. Победата ще завоюва най-добрият, стигайки до крайния предел на риска и голямата награда от 200 000 лева.

В битка за територия ще се впуснат три отбора, но само единият ще има привилегията да живее в супер лукс. Вторият тим ще трябва сам да създаде елементарни условия на живот. А третият – остава без подслон и храна за седмица. Но както и в живота – всичко може да се промени много бързо и бедността да замени богатството за часове.

„Игри на волята“ е популярното колумбийско риалити Desafio (Caracol TV). Желаещите да участват могат да се запишат за кастинг в сайта на Нова Телевизия.

Източник: novini.bg

Facebook коментари
(Visited 79 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook