Клюки от България 

И Любо Киров със забрана за САЩ

Положението с визите за САЩ се затяга още повече. Много планирани турнета на наши музиканти и актьори няма да се осъществят и това става ясно броени дни преди да се качат на самолета.

След като фолкпевицата Деси Слава бе свалена от самолета и не успя да замине за планираното си турне, сега идва ред на отмяна на участия и на друга родна знаменитост. Подобен като на певицата проблем има и Любо Киров, който дни преди изявите си в Америка получава забрана да замине.

Към този момент първите дати от плануваното турне на Любо отпадат. Става въпрос за концерти в Чикаго (08.02), Вашингтон (09.02) и Лас Вегас (11.02), които са отменени, а всички закупили билети ще получат сумата обратно. Не е ясно дали все пак Любо ще успее да замине и дали ще може да поеме останалите планувани участия.

Деси Слава също бе обявила, че пропадат само първите няколко концерта, но от наш източник разбрахме, че така и няма да успее да замине. Това се оказва голям проблем за певицата, тъй като губи доста сериозна сума, която си е била уговорила като хонорар за американското си турне. С пропадането му тя остава и без поети ангажименти в родината и общо взето стои без пукната пара цял месец.

Наши източници издават, че българите в Америка все по-трудно ще могат да виждат любимите си звезди. Турнетата на български артисти в САЩ стават почти невъзможни. Предстои да разберем каква ще бъде съдбата на Яна Маринова и Александър Сано, които през март трябва да пътуват в Америка, за да представят последния си филм „Диви и щастливи“.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 25 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook