Клюки от България 

И Йоко захапа Мегз: Зелена си, да не кажа тъпа

Разправията между Мартин Карбовски и дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз е на път да засенчи доста по-важни теми в държавата. От дни се изредиха редица светски персони да коментират сексуалните намеци на журналиста към популярни дами.

Момата от Раковски изкара чатове с палави оферти от Карбовски, а не пропусна да разкрие и връзките му с властта в лицето на президента Румен Радев, заради което водещият на „Втори план“ се закани да я съди. С обширен коментар по адрес на Каканашева се разписа и позабравената певица Йоана Захариева-Йоко, пише HotNews. Публикуваме едно към едно посланието й, което отправи към риалити фурията.

„Мигленче, Мегз или там както ти е прякорът, ако беше една идея по-умна щеше да знаеш, че от определена възраст нататък ние си избираме мъжете и ние сме тези, които решаваме кога ще спим с тях! Това със сексуалните намеци и предложения е разкошна възможност за нас жените, от която смело трябва да се възползваме за да манипулираме мъжкия свят предимно в главата (не уточнявам коя).

Играта на “куче и котка” е вечният номер в медийния бранш и не само, в случая с Мартин е неговата запазена марка. Зелена си още, миличка, да не кажа тъпа! ….вместо да се наслаждаваш на превъзходството си, защото красивите и млади жени притежават невиждана власт от позиция на годините си. Ти като една истински несигурна, фалшива, тотално невярваща и объркана жена, с нула самочувствие, без грам мозък опорочи женската ни общност като реши да правиш евтини номерца и да си пускаш скрийншотове от личния чат с Карбовски.

Срам и позор популярна личност да хленчи по този начин и публично да унижава друга популярна личност след като години наред е била на хранилка именно при същия човек. Урок Iви в медийното пространсво: “Сексът е разменна монета, от теб зависи как ще я похарчиш!”

Поздрави: Кака ти Йоко

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 72 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook