Клюки от България 

И Ивана лудна по новата хитова диета. Загуби 15 килограма за два месеца!

Ивана водеше упорито битка с наднорменото тегло. Любимката на народа накрая все пак спечели битката с килограмите. Стана ясно, че проблеми с щитовидната жлеза причинявали пълнеенето й.

Певицата разбра проблема и с помощта на хапчетата го овладя. Сега тя се радва на перфектна визия. Певицата се е доверила на хитовата напоследък диета „зиг-заг”, с която поддържа теглото си и изглежда като девойка.

„Открих правилната диета за себе си. При нея най-хубавото е, че не гладуваш, а слабееш. Няма да крия, обичам да си хапвам. А с този уникален хранителен режим не ти се налага непрекъснато да броиш калориите, нито да се ограничаваш. Трябва да спазваш няколко прости правила”, доволна е поп фолк дивата.

Ивана е дала рецептата на много свои колежки и приятелки. Кралицата на поп фолка е убедена, че трябва да поддържаш фигурата си не само от суета, което се налага щом си в шоубизнеса, а и заради здравето си.

Диетата „зиг-заг” е проста. Базира се на редуване на дни с въглехидрати на дни с протеини. Като при въглехидратните дни спазвате правилото-нисковъглехидратни храни сменяте с такива, които имат високо съдържание на въглехидрати. Диетата продължава два месеца, като се разделя на цикли от по четири дни.

Първите два на трепазата присъстват храни с ниско съдържание на въглехидрати. Драстичноот намаление на въглехидрати засилва приема на протеини. На третия ден напротив, консумирате много въглехидратна храна. Четвъртият ден от цикъла количествоот протеин и въглехидрати трябва да бъде призлизително равно.

След два месеца губите между 7 и 15 кг от теглото си. Резултатите при диетата „зиг-заг” зависи от първоначалното тегло, състоянието на тялото и начина на живот.

Колкото по-голямо е първоначалното тегло, толкова повече килограмите ще изчезнат. Спортът също ускорява отслабването. Само че трябва да се тренира на четвъртия ден от всеки цикъл, когато организма ни е най-стабилен и лесно се справя със стреса.

„Вие само може да определите менюто си, в зависимост от начина ви на хранене. Но задължително се редуват храни, богати на въглехидрати и протеини. Не забравяйте да пиете и много вода”, казва Ивана.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 480 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook