Клюки от България 

Хилда Казасян призна: Пия от тази отвара една седмица в месеца!(Няма по-добро средство за отслабване)

Хилда Казасян е в топ форма и изглежда зашеметяващо. Освен с вечната си пленителна усмивка, джаз певицата омайва и с перфектната си физика.

Хилда Каздасян е от жените, за които възрастта няма никакво значение. Мъжете са провокирани от фриволното й поведение и от външния й вид, но тя е верна на човека, който обича.

Единственият й съпруг е покойния вече Чочо Попйорданов. Сега живее от години на семейни начала с бизнесмена Пламен Иванов.

Той я обожава и много ревнува, въпреки че певицата никога не му е дала повод за това. Една от тайните да привлича непрекъснато мъжкото внимание, където и да се появи, си остава невероятната й визия.

Нея Хилда Казасян поддържа с една отвара, както я нарича, която пие по една седмица в месеца. Основната съставка в течността са стафидите.

Всеки знае, че с напредването на годините килограмите все по-трудно се свалят. Но с тайната рецепта на певицата това „упражнение” се оказва доста лесно.

Свойствата на така наречената стафидена вода е да чисти шлаките и токсините от организма. С нея се премахват и излишните мазнини и наслагвания в тялото, а смъкването на натрупаните килограми е повече от гарантирано.

„Първоначално бях скептично настроена към тази отвара. Но кой не обича стафидите, толкова са вкусни! Бях чувала за стафидената вода, че топи килограми като мартенски сняг и реших накрая и аз да пробвам.

И не съжалявам! Това е най-доброто средство за отслабване и то толкова сладко и вкусно”, споделя Хилда.

Приготвянето е лесно. На котлон се кипват две чаши вода, около 400 г. След като водата заври, към нея се прибавят 150 г стафиди, предварително добре измити. Остават се да заврят около 20 минути. След като изстине, течността се прецежда.

Отварата се пие само сутрин и то на гладно. След това половин час не се хапва нищо. Това се прави всеки ден, в продължение на една седмица. Добре е стафидите да са тъмни, защото те са по-качествени от белите, препоръчва Хилда Казасян.

Източник: kliuki. ws

Facebook коментари
(Visited 605 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook