Клюки от света 

Хейли Бийбър и новата тенденция в сватбените рокли

Двамата подписаха тайно, без излишен шум и едва по-късно съобщиха, че вече са съпруг и съпруга. Оттогава мина почти година и въпреки трудностите, които срещнаха, Хейли Болдуин и Джъстин Бийбър все пак се решиха да вдигнат сватба. И то каква.

След двете сватби на Приянка Чопра и Ник Джонас, сега всички говорят за младото семейство Бийбър и красивата рокля на модела, дело на дизайнера Върджил Абло. Въпреки кройката с гол гръб, нещо друго привлече вниманието на модните експерти – надписът към огромния шлейф.

„Докато смъртта ни раздели“, пишеше на него. Оказва се, че подобни надписи с послания за брака и любовта са най-новата тенденция в сватбените рокли. Очаква се през 2020 г. повече дизайнери да предложат свои модели с избродиран текст.

Текстът, избран от Хейли Бийбър, е нейният своеобразен обет към Джъстин. Подобни послания имат някои рокли от есенната колекция на талантливата Вера Уанг, която се спира на любовни цитати. Именно тя изработва втората булчинска рокля, която Хейли носи по време на партито след сватбата.

„Без цветя, без мъниста, без букети“, обяснява дизайнерката пред медиите. И допълва, че по-скоро се придържа към „модерна, младежка интерпретация на сватбените рокли“.

„I Do“/ „Да“, пише върху една от роклите на Уанг, като текстът е със специален шрифт, избродиран с черен конец. Тя използва също думите „Любов“ и „Завинаги“.

Източник: cross.bg

Facebook коментари
(Visited 23 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook