Клюки от света 

Хари и Меган са пред развод?

Бившият американски президент Доналд Тръмп обяви сензационно в интервю пред вечерното токшоу на Пиърс Морган, че принц Хари и съпругата му Меган са пред развод.

На отказалия се от наследство на кралската титла на Великобритания му писнало жена му да го води за носа. „Той е под чехъл, ако ме разбирате“, разкри Тръмп. И каза, че времето да се разделят не било твърде далеч в бъдещето. Според Тръмп Хари изобщо не понасял Меган.

Републиканецът говори и за войната в Украйна, като заяви, че ако още бил начело на Белия дом, щял да се обади на руския президент Владимир Путин и да му наложи да спре да плаши света с ядрени оръжия. „Путин използва думата „N“ (от „nuclear“ – б.р.) ядрената дума, през цялото време“, каза Тръмп на Морган в откъс от интервюто, което ще бъде излъчено в понеделник. „Това е забранено, не бива да го правиш. Той го използва ежедневно. И всички се страхуват. И тъй като те се страхуват, той го използва все повече и повече. Ето защо той прави нещата, които прави в момента“, казва експрезидентът.

Източник: hotnews.bg

 

Facebook коментари
(Visited 91 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook